Geroosterde rode uien met rozemarijn

Geroosterde rode uien met rozemarijn

Geroosterde rode uien met rozemarijn

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 rode uien
olijfolie
zout en peper
2 tl gedroogde rozemarijn

Bereiden

Verwarm de grill voor op de hoogste stand of verhit de grillplaat (of maak de barbecue klaar) snijd de uien overdwars in schijven van ± 1 cm dik. Steek in elke schijf steeds twee satéprikkers, zodat de ringen niet van elkaar kunnen schuiven. Bestrijk de uischijven aan beide zijden met olijfolie en bestrooi met zout, peper en rozemarijn. Rooster de uien onder de grill of op de grillplaat of barbecue tot ze gaar zijn, ±4 min aan elke kant.
Lekker bij geroosterde vleesspiesjes en rijstpilaf. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken